Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Bresser Telescop refractor Bresser 4752128 (4752128)

5 682,53 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
spy-shop.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 5 682,53 RON

Descrierea produsului
Optica  Bresser AC 152/1200: Acest refractor impresionează datorită combinației dintre obiectivul mai mare și a distanței focale mai mari prin care se obțin  imagini clare cu contrast ridicat , care impresionează de fiecare dată. Pentru observatorii de planete avansați, care doresc să recunoască canalele fine și craterele de pe suprafața Lunii și structurile de pe Marte, această optică este un  instrument de vis . Avantajele pe scurt:
  • raport bun preț/performanță
  • optică robustă
Montura  Bresser EXOS-2: EXOS-2 este o montură solidă cu o  capacitate mai mare de portanţă (până la o greutate a opticii de 13kg)  şi sistem de ghidaj precis pentru observaţii vizuale şi astrofotografie. Rulmentul radial dublu canelat la ambele axe asigură o funcţionare precisă iar poziţia optimizată a axelor RA nu permite joc. Mai mult, această  montură solidă şi precisă  permite o introducere necostisitoare în astrofotografie. Opţional puteţi adăuga un sistem de ghidaj cu motor în două axe.

Conţinutul la livrare:
  • montură solidă
  • contragreutate compatibilă
  • trepied solid din oţel
  • filtru solar


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.