Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Bresser Telescop refractor Bresser 4810140 (4810140)

1 467,60 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
spy-shop.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 467,60 RON

Descrierea produsului
Sistemul catadioptic Maksutov-Cassegrain produce o imagine detaliată și cu un contrast ridicat. Un telescop perfect pentru introducerea in domeniul astronomiei.
Telescoapele Maksutov sunt foarte compacte și, prin urmare, sunt ideale pentru utilizare portabilă sau pentru călătorii. Optica închisă și stabilitatea colimarii telescoapelor Maksutov asigură robustețea lor.
Telescoapele Maksutov au o distanta focală foarte lungă în ciuda designului lor compact. Dar câmpul vizual este destul de îngust în comparație cu telescoapele refractoare acromate. Cu toate acestea, această combinație face telescoapele Maksutov instrumente ideale pentru observarea Lunii și a planetelor. Și când sunt echipate cu prisma Amici, ele sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru fotografia naturii și fotografia naturii. Accesorii incluse: - oculare SPL 26mm - 1,25 - căutător cu punct roșu - soft astronomic: Stellarium - diametru focuser: 1,25 - diagonală 1,25
- filtru solar Caracteristici: - putere de marire maxima 200x
- design optic: Maksutov-Cassegrain - acoperire antireflex multistrat - apertura: 100 mm - distanta focala: 1.400 mm

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.