Bresser 4830650

Bresser 4830650

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2022-04-01): 1127.00

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Telescopul Bresser MessierNT-130S/650 are o optică precisă, perfectă pentru observații vizuale dar și astrofotografie. Telescopul este perfect pentru începători dar și unul de câmp larg pentru astronomii experimentați și astrofotografie. Se potivește perfect cu monturile Exos-1 (EQ4) sau mai mari. Focalizatorul este de 2 cu adaptor de 1,25. Sistemul de prindere de montură este șină în V de 44mm.
Acest telescop exceleaza prin optica parabolica extrem de precisa. Apertura de 130mm va permite sa observati nebuloase luminoase. Gasiti reminiscentele exploziilor stelare gigantice din anul 1054 in constelatia Taurul sau scanati norii nebuloasei din Orion. Gasiti galaxia Whirlpool din Carul Mare sau nebuloasa Dumpbell din constelatia Vulpecula. Telescopul este doar tub optic, fara trepied.
Caracteristici: - oglinda parabolica cu prelucrare precisa, excelenta pentru observatii vizuale si astrofotografie - optica limitata de difractie si oglinda principala parabolica - perfect pentru incepatori, dar si un telescop cu camp larg pentru cei experimentati - se potriveste perfect cu montura Exos-1 (EQ4) sau variante mai mari - focuser de 2" stabil - cautator cu reticul 6x30 - suport de prindere cu maner si adaptor pentru prindere camera foto - placa de prindere in V - adaptor integrat la 1,25" cu filet T2

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.