Bresser 4730657

Bresser 4730657

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2022-09-05): 2203.42

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Telescopul este perfect pentru începători dar și un unul cu câmp larg pentru astronomii experimentați și astrofotografie. Optica nu are aberatie cromatica si este ideala pentru fotografia de camp larg impreuna cu camere foto DSLR. Raportul focal scurt f/5 combinat cu o distanta focala mica, asigura rezultate bune chiar de la inceput. Pentru astrofotografie, montura EXOS1 trebuie aliniata polar. Pentru cele mai bune performante optice, este necesara colimarea periodica a opticii.
Caracteristici: - oglinda parabolica precisa perfecta pentru observatii vizuale si astrofotografie
- optica limitata de difractie cu oglinda principala parabolica - nivela cu aer pentru o montare facila - perfecta pentru incepatori dar si pentru astronomii avansati - cautator 6x30 - suport cu inele si maner de prindere cu posibilitate de montare camera foto - placa de prindere universala in V - reductor de la 2" la 1,25" cu filet T2

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.