Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Bresser Telescop reflector Bresser 4750757 (4750757)

2 842,64 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
spy-shop.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 2 842,64 RON

Descrierea produsului
Telescop reflector Bresser 4750757 este instrument astronomic care performeaza cu o rigiditate ridicata si o optica remarcabila. Telescopul are un obiectiv cu diametrul de 150 mm care va permite sa studiezi cele mai luminoase nebuloase din adancul spatiului.  
Datorita optici uimitoare puteti sa gasiti urmele ramase dupa explozia stelara din anul 1054 din constelatia Taur sau sa cautati bandele stralucitoare a nebuloasei Orion. Se poate detecta faimoasa galaxie WHIRLPOOL in Marele DIPPER sau gasiti nebuloasa DUMPBELL din constelatia VULPECULA. Puteti sa faceti primi pasi in astrofotografiere datorita rigiditatii ridicate a monturi care ofera relaxare in observare.
Caracteristici generale:
Putere de marire: 300x Distanta focala: 750 mm Diametru lentila: 150 mm Ratia focala: f/5 Design optic: newtonian, reflector Montura: EXOS 1 Lungime tub: 690 mm Diametru tub: 180 mm Greutate tub: 5.5 kg Greutate montura: 3.8 kg Greutate tripod: 2.9 kg
Pachetul include:
Telescop reflector Bresser 4750757 Cautator 6x30 Adaptor foto Manual de utilizare.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.