GSO N 200/1000 OTA

GSO N 200/1000 OTA

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (06.01.2020): 1 748,00 RON

Puteti evalua

Descrierea produsului
Un instrument cu adevărat universal pentru orice tip de observaţii -  cu o calitate a imaginii deosebit de bună   Telescopul  Newton de la GSO  este un   instument universal foarte frumos. Optica de înaltă calitate înfăţişează Luna şi planetele foarte frumos şi cu contrast ridicat. Detalii, precum diviziunea Cassini de pe Saturn sau chiar şi structuri în benzile lui Saturn sunt uşor vizibile. Pe de altă parte, prin obiectivul de 200mm trece suficientă lumină pentru a putea observa bine nebuloase, roiuri stelare şi galaxii. În special în privinţa câmpului vizual mare Newton prezintă o performanţă ridicată. M31, marea nebuloasă Andromeda, poate fi văzută cu cele două galaxii satelit în câmpul vizual al ocularului Plössl de 25mm. Calitatea optică şi mecanică a acestui instrument este bună. Chiar şi oglinda principală are o calitate foarte bună a imaginii.   Astrofotografia cu GSN 200:   Dacă doriţi să fotografiaţi nebuloase şi galaxii, vă recomandăm un adaptor focal. Deşurubaţi simplu tubul pentru oculare 1,25" şi aşezaţi adaptorul focal. Atunci veţi putea focaliza fără probleme. Câmpul vizual iluminat este mai mare decât la alte telescoape Newton. Adaptorul focal are spre cameră un filet T2. Cu adaptorul T2 puteţi conecta toate camerele SLR obişnuite. Pentru fotografierea Lunei şi a planetelor vă recomandăm un adaptor de proiecţie. Adaptorul poate fi înşurubat direct la adaptorul focal. Astfel veţi avea o conexiune solidă pentru fotografierea prin proiecţie. Cu această combinaţie pot fi conectate la telescop şi camere digitale cu obiective care nu sunt interschimbabile - vă sfătuim cu plăcere în acest caz.   Focuserul GSN Newtob 200/100 - un focuser Crayford 2" de precizie cu reducţie 1:10:   O parte esenţială a oricărui telescop este focuserul. Acesta menţine accesoriile stabile şi permite o ajustare precisă a clarităţii. Este firesc ca aceste cerinţe să nu poată fi îndeplinite de componente ieftine de plastic. Acest  tub GSO Newton 200/1000  cu reducţie 1:10 din metal are totuşi un focuser cu rulmenţi cu reducţie 1:10 din metal pentru o ajustare fină, fără vibraţii. Focuserul funcţionează fără să se destabilizeze în niciun fel şi oferă, chiar şi la o încărcătură mai grea, o colimare fără clătinare. Acestea sunt condiţiile pentru astrofotografii de succes şi clare dar şi pentru observaţii cu focalizare foarte clară.   Livrare FĂRĂ montură şi trepied! Comentariul expertilor nostrii:   Livrarea conţine inele de ghidaj fără şină prismatică. Şina potrivită o găsiţi  hier
(Bernd Gährken)

O optică de calitate. Focuserul Crayford este de asemenea o achiziţie bună. În linii mari, un telescop ideal pentru astrofotografie atunci când montura este potrivită.
(Achim Mros)


Denumiri similare la Telescop GSO N 200/1000 OTA: N 200 1000 OTA, N2001000OTA
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.