Levenhuk LabZZ MT2

Levenhuk LabZZ MT2

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (08.04.2020): 214,82 RON

Puteti evalua

Descrierea produsului
O multitudine de descoperiri interesante îl așteaptă pe copilul dumneavoastră împreună cu setul Levenhuk LabZZ MT2 Microscop și Telescop. Kitul include un microscop biologic cu set pentru experimente și telescop. Aceste instrumente au o optică de calitate și sunt ușor de utilizat. Ghidul de utilizare este destinat în special pentru tinerii exploratori cu vârsta de peste 6 ani, fiind ușor de învățat. Principalele avantaje ale acestui kit sunt:

- Kitul este creat pentru copii și este ușor de manevrat și sigur de utilizat
- Telescopul permite atât observații astronomice cât și terestre
- Obturatorul pentru ridicare poate fi folosit ca un microscop de buzunar
- Microscopul are o gamă largă de măriri
- Kitul include tot ce este necesar pentru un biolog începător
- Bucatile luminescente îi vor distra pe tinerii astronomi Telescopul Este de tip refractor, ce folosește lentile pentru a aduna și focaliza lumina. Obiectivul principal, de 50mm diametru permite atât observații astronomice cât și terestre. Telescopul vine cu două oculare, ocularul H 12,5mm (50x) este utilizat pentru observarea unor obiecte astronomice precum Luna și planetele sistemului solar. Ocularul corector de 18mm (35x) vă permite să obțineți imagini corect orientate ale obiectelor observate, lucru util în cazul observațiilor terestre. Ocularul corector poate fi utilizat ca microscop de buzunar cu putere de mărire de 14x. Telescopul este montat pe o montură azimutală ce permite mișcarea pe orizontală și verticală.   Un trepied de masă compact oferă o bază stabilă și fiabilă pentru instrument. Microscopul Levenhuk LabZZ MT2 Este destinat pentru studierea preparatelor transparente. Kitul include trei oculare ce oferă puteri de mărire cuprinse între 75x, 300x, și 900x. Kitul include tot ce aveți nevoie pentru a studia la microscop, plus un set de preparate dar și instrumente pentru pregătirea unora noi. Pentru a începe observarea, plasați un preparat pe masa microscopului situat deasupra oglinzii. Dacă iluminarea oferită de oglindă nu este suficientă, utilizați sursa de iluminare încorporată.

Kitul include tot ce este necesar pentru a lucra cu microscopul, precum și un set extins de preparate gata de utilizat si instrumente pentru pregatirea unora noi.
Kitul include:

     Telescop
     Ocular H12.5mm
     Ocular corector 18mm
     Oglindă diagonală
     Cautator optic 2x
     Trepied de masă
     Abtibilduri astronomice luminescente
     Microscop
     Microscoape preparate (3 buc)
     Suporturi goale (3 buc)
     Plase de acoperire (5 buc)
     Plicuri autocolante (5 buc)
     Pipete din plastic
     Bisturiu
     Forceps
     Spatula
     Ac disectie
     Flacoane cu solutie (2 buc)
     Flacon cu adeziv
     Becuri de rezervă (2 bucăți)
     Manual de utilizare și garanțieDenumiri similare la Telescop Levenhuk LabZZ MT2: LabZZ MT 2, LabZZMT2
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.