Lunt Solar Systems ST 60/500 LS60T Ha DS50 B600 FT OTA

Lunt Solar Systems ST 60/500 LS60T Ha DS50 B600 FT OTA

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (06.01.2020): 20 800,00 RON

Puteti evalua

Descrierea produsului
Optica  Lunt Solar Systems H-alpha:

Acest telescop solar complet este un  acromat de înaltă calitate , cu o lentilă frontală care reduce lumina parazită la jumătate din cât reduce un acromat normal. Acest lucru elimină efectul posibil de coma, astigmatismul, deviaţiile de centrare şi împreună cu lentilele de colimare potrivite, rezultă un  telescop solar asferic cu câmp vizual plan corectat.   Imaginea este optimizată pentru o claritate maximă în zona roşie a spectrului. Sistemul optic funcţionează fără vignetare (fără obstrucţie centrală) şi este potrivit atât pentru s uprafeţele solare  cât şi pentru  protuberanţe . Tubul este din metal şi vopsit în alb.  

Filtrarea se face printr-un  sistem etalon : 2 plăci planparalele din material transparent, de exemplu sticlă de cuarţ, cu o suprafaţă reflectorizantă. Un asemenea sistem prezintă, în funcţie de frecvenţă, o transmisie maximă, respectiv o pierdere minimă. Filtrul etalon Lunt Solar System izolează o anumită lungime de undă a spectrului solar, linia H-alpha .   Sistemul etalon intern cu focalizare fină  permite observaţii cu o lăţime de bandă mai mare de 0,7 angstrom. Cu un  filtru etalon suplimentar doublestack , care se poate înfileta în faţa lentilei frontale a telescopului, se obţine o lăţime de bandă mai mică de 0,5 angstrom.   Reglarea fină  a filtrului etalon se face printr-o rotiţă de reglare de pe partea exterioară a tubului care controlează înclinarea filtrului. Astfel lăţimea de bandă poate fi reglată exact la 656.28nm pentru a putea observa chiar şi  cele mai fine detalii : bucuraţi-vă de filamente tridimensionale cu un contrast bun.   Telescoapele solare din seria  LS60T  vor fi livrate în funcţie de varianta pachetului cu unul din următoarele  filtre de blocare  (vedeţi Llivrarea): B600 (6mm), B1200 (12mm), sau fără filtru de blocare. Vă rugăm să luaţi în considerare faptul că utilizarea fără filtru de blocare nu este posibilă şi extrem de periculoasă! Optica are un obiectiv de 60mm diametru şi o distanţă focală de 500mm, cu care se generează un  diametru al Soarelui de aproximativ 4,5mm .   Proprietăţile opticii:
  • obiectiv: 60mm
  • distanţă focală: 500mm
  • FWHM cu filtru etalon intern:


    Denumiri similare la Telescop Lunt Solar Systems ST 60/500 LS60T Ha DS50 B600 FT OTA: ST 60 500 LS 60 T Ha DS 50 B 600 FT OTA, ST60500LS60THaDS50B600FTOTA
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.