Omegon 25-75x70mm Spotting Scope (33132)

Descrierea produsului
Luneta terestră Omegon 70mm - Aduce-ti natura în prim plan Pregătiti pentru următoarea drumetie, o zi la lac, la munte sau într-un parc natural? Oriunde există un peisaj de admirat, puteti descoperi mereu ceva interesant, cu o lunetă terestră. Luneta terestră Omegon 70mm Maksutov este atât de compactă încât o puteti lua oriunde. Se potriveste în orice rucsac. Nu ai nevoie de nimic mai mult decât de ochiul tău si luneta terestră în sine. Tub mic dar imaginea mare - ceea ce veti obtine cu acestă lunetă terestră. Scoateti această mică lunetă terestră Mak din cutie, instalati-o pe trepiedul de masă inclus la livrare, alegi-ti ceva la care să vă uitati - totul este foarte usor! Sunte-ti gata pentru observare în doar 2 minute. Designul reflectorului este asa conceput încât calea luminii este înpachetata - face luneta terestră incredibil de compactă si de usoră. Lentila Maksutov de la capătul din fată protejează luneta dvs. de praf si oferă o imagine clară. O acoperire anti-reflexie vă asigură că veti vedea imagini luminoase si clare chiar si in conditii de lumină scăzută. Zoom - mărire continuă de la 25-75X Este minunat să vă pute-ti concentra pe observarea dvs. si să nu vă faceti griji cu privire la detaliile tehnice. Din acest motiv, ocularul vine deja ferm atasat la Omegon Mak 70 si aveti posibilitatea pur si simplu să rotiti si să ajustati continu mărirea între 25X si 75X. Crescând încet mărirea(zoom-ul) luneta vă va permite să găsiti zoom-ul optim pentru obiectul la care vă uitati. Apoi vă puteti relaxa pur si simplu si bucura de observare dumneavoastră. Pozitie confortabilă cu unghi de vizualizare la 45° Uneori pur si simplu nu vă puteti rupe de obiectul pe care-l observati. Datorită Prismelor Amici încorporate, observarea rămâne complet relaxată, chiar si pentru lungi perioade de timp, oferindu-vă un unghi de vizualizare de 45 ° care corespunde posturii naturale. Trepiede de masă pentru imagini mai stabile Omegon Mak 70 este într-adevăr la cel mai bun randament atunci când este utilizat pe un trepied, astfel că vine cu un trepied de masă deja inclus în setul de livrare. Puteti atasa rapid luneta pe trepied prin filet foto standardul ¼ "inclus. Desfaceti picioarele si aveti o bază stabilă probabil pe o bancă sau o masă. Acum suntetii gata pentru porni observarea! Aventajele pe scurt:
  • Instrument terestru cu oglindă si proiectare compactă.
  • toate într-unul gata de folosire, odată ce este scos din cutie.
  • acoperire anti-reflex pentru contrast ridicat.
  • observare simplă - selectati măriri între 25X - 75X
  • Unghi confortabil de 45° pentru vizualizare.
  • Poate fi montat pe orice trepied de camere foto.
  • Un trepied stabil de masă este deja inclus .

Denumiri similare la Telescop Omegon 25-75x70mm Spotting Scope (33132): 25 75 x 70 mm Spotting Scope 33132, 2575x70mmSpottingScope33132, 25 75x70mm Spotting Scope (33132), 25-75x70mmSpottingScope33132, 25-75x70mm Spotting Scope ( 33132)
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^