Omegon N 208/1000 OTA (33345)

Omegon N 208/1000 OTA (33345)

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (06.01.2020): 1 370,00 RON

Puteti evalua

Descrierea produsului
Omegon Advanced 208/1000mm - faceți o plimbare printre galaxii Nu mai admirați fotografii cu cerul înstelat: experimentați pe viu cu telescopul Omegon Advanced 208/1000! Un telescop de 208mm vă înfățișează întreaga lume a obiectelor deep-sky, indiferent că este vorba de un roi globular foarte bine rezolvat sau o galaxie. Nu ar fi furmos să vedeți brațele spiralate înfășurate maiestuos în jurul galaxiei? Cu acest telescop vedeți totul imediat. Bineînțeles nu există nicio restricție nici pentru observațiile planetare: optica vă răsplătește cu detalii palpitante ale planetelor noastre învecinate. Calitate excelentă a imaginilor Claritate până la margini: oglinda principală parabolică vă oferă o imagine foarte luminoasă. Această oglindă este piesa centrală a telescopului, deoarece cu obiectivul de 208mm colectează de 880 de ori mai multă lumină decât ochiul liber. Atunci când veți observa Saturn cu inelul său plutitor, veți fi vrăjit de telescop. Tubul Omegon Advanced este complet din metal - astfel  Advanced 208/1000 vă va însoți în tururile nocturne timp de mulți ani. Libertate maximă: focuserul Tubul optic este echipat cu un adaptor. Cu acesta conectați ușor de tot focuserul Omegon Advanced 2" (oțional). La configuratorul de telescop puteți alege între două focusere diferite. Montați focuserul în câteva minute. Datorită adaptorului premontat focuserul este perfect aliniat. Așezați tubul simplu pe o montură aleasă de dumneavoastră Tubul este deja echipat cu două inele de prindere și o șină prismatică. Cu acestea montați optica practic în câteva secunde pe montura aleasă de dumneavoastră. Șina prismatică în format GP servește ca sistem de montare rapid. Astrofotografie cu iluminare bună Oglinda secundară este cu diametrul său de 58mm potrivită pentru astrofotografie. Astfel veți avea un câmp vizual complet la multe camere SLR și veți profita cu toate acestea de un contrast ridicat. Avantajele pe scurt:
  • telescop Newton de 208mm cu oglindă parabolică și luminozitate ridicată
  • explorați nenumărate obiecte dep-sky, de exemplu galaxiile
  • ideal și pentru observațiile planetare
  • adaptor pentru conectarea simplă și rapidă a focuserelor Advanced
  • barilet îngust al oglinzii secundare pentru contrast ridicat
  • inițiere optimă în astrofotografie
  • echipați-vă telescopul în configurator după dorința dumneavoastrăDenumiri similare la Telescop Omegon N 208/1000 OTA (33345): N 208 1000 OTA 33345, N2081000OTA33345, N 208/1000 OTA ( 33345)
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.