Omegon Pro APO AP 110/660 ED Carbon OTA (55229)

Omegon Pro APO AP 110/660 ED Carbon OTA (55229)

6 450,00 RON
 

Omegon Refractor Omegon apocromat Pro APO AP 110/660 ED Carbon OTA (55229)

6 450,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
astromagazin.ro
Descrierea produsului
Noul apocromat Omegon vă oferă acum și mai multă lumină. Apertura sa de 110 mm arată mai multe detalii pentru fotografii astronomice și mai bune. În comparație cu predecesorul său, oferă o suprafață cu 20% mai mare, dar rămâne în continuare compact. Lasă-te inspirat de imagini mai strălucitoare.
Avantaje pe scurt:
 • toate suprafețele optice au acoperire antireflex multiplă
 • sistem de deflectoare pentru a preveni reflexiile interne
 • imaginicu contrast ridicatcu stele punctiforme
 • ușor și robust: tub de telescop fabricat din fibră de carbon
 • parasolar din fibră de carbon căptușit cu velur
 • focalizare fină: focuser cu reducție 1:11 și capac de protecție
Optica

Refractorul Omegon ED apo are o optică remarcabilă, un design precis dar și componente mecanice de înaltă calitate. Acest telescop special oferă astrofotografilor, observatorilor vizuali sau observatorilor naturii un instrument optic unic atunci când observă cerul înstelat sau natura. Stelele sunt punctiforme chiar la marginea câmpului vizual. Dublet apocromat

Elementele cu lentile TrueColor sunt încorporate în obiectivul ED apocromat. Obiectivul cu două elemente este construit dintr-o combinație din sticlă OHARA FPL-53 și S-NBM51. Acestea sunt tipuri speciale de sticlă ED cu indici de refracție mari și mici și caracteristici superioare de transmisie a luminii. O caracteristică deosebit de specială este utilizarea sticlei S-NBM51, care este de obicei folosită în optica microscopelor cu fluorescență apocromatică. Avantajul pentru dumneavoastră este că optica oferă o imagine deosebit de clară și cu contrast ridicat!
Tub din fibră de carbon

Acest apocromat este foarte potrivit pentru observații vizuale, dar a fost de fapt dezvoltat în special pentru astrofotografie. Utilizați avantajele unui tub din fibră de carbon: este deosebit de ușor și chiar perfect potrivit pentru utilizarea pe monturi mai mici. Tubul oferă de asemenea o stabilitate foarte ridicată și o dilatare termică minimă. Aceste avantaje sunt utile în special pentru astrofotografie, deoarece focalizarea rămâne stabilă pentru întreaga noapte. Parasolarul este de asemenea din fibră de carbon și poate fi extins cu ușurință. În plus, tubul este căptușit cu velur negru.
Focuserul

Telescopul este echipat cu un focuser tip Crayford. Face parte dintr-o nouă generație, care este în curs de brevetare. Principalele avantaje ale acestui focuser sunt precizia absolută și capacitatea enormă de încărcare. Poate transporta accesorii de până la 10 kg în greutate prin utilizarea unui șurub de blocare suplimentar. Chiar și sub aplicarea forței extreme, tubul nu se va mișca nici măcar cu un milimetru: odată ce ați găsit focalizarea, nu se va schimba chiar dacă vă deplasați oriunde pe cer. Focalizator Crayford hibrid de 2,7" cu adaptoare de 2" si 1,25"- cu o lungime mare de extensie si o scala pactică.

Un raport de reducție 1:11 vă oferă o ajustare fină la focalizare, permițând chiar mai multă precizie decât la majoritatea telescoapelor. Utilizați un senzor format complet pentru astrofotografie sau intenționați să faceți acest lucru în viitor? Chiar și cu camerele cu format complet, imaginile obiectelor sunt înregistrate fără vignetare. Focuserul complet se poate roti liber: slăbiți șurubul de blocare și unitatea poate fi rotită într-un unghi de 360°.
Parasolar anti rouă din fibră de carbon, diametru exterior de 134 mm.
Geantă inclusă

Geanta din aluminiu furnizată este ideală pentru depozitarea opticii dvs. valoroase. Extrem de robust, cu mânere de transport, poate rezista la ușoare șocuri mecanice fără nici o problemă. Interiorul prezintă mulaje cu spumă tăiate cu precizie, care păstrează tubul telescopului în aceleași condiții ca atunci cînd l-ați depozitat ultima dată acolo. Puteți păstra optica în condiții de siguranță și fără praf în geanta de transport.
Caracteristici speciale :
 • Design dublet apocromat ED cu apertură 110 mm și distanță focală de 660mm
 • Focalizator hibrid Crayford 2.7" rotativ 360°, adaptor 2" și 1,25" cu filet M74x1.0
 • D ouă cleme de inel cu două tuburi, 114 mm în diametru
 • Parasolar diametru 134mm
 • L ungime extinsă - 67cm, lungime retrasă - 55cm
 • Tubul cântărește doar 4,8 kg, greutate completă cu cutie - 8,5 kg
 • D imensiuni exterioare cutie - 71,5 x 22,5 x 22,5cm
 • Backfocus 150 mmDenumiri similare la Telescop Omegon Pro APO AP 110/660 ED Carbon OTA (55229): Pro APO AP 110 660 ED Carbon OTA 55229, ProAPOAP110660EDCarbonOTA55229, Pro APO AP 110/660 ED Carbon OTA ( 55229)


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.