Orion Dobson N 356/1650 SkyQuest XX14g TrussTube DOB GoTo

Orion Dobson N 356/1650 SkyQuest XX14g TrussTube DOB GoTo

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (06.01.2020): 14 300,00 RON

Puteti evalua

Descrierea produsului
Optica  Orion SkyQuest:

Optica reflectorului Newton a acestui telescop este realizată conform calităţii Orion,   oglinzile din sticlă calcosodică  sunt acope rite cu un strat de aluminiu şi dioxid de siliciu  de înaltă calitate .  La modelele cu un diametru de până la 150 mm focalizarea se face printr-un focuser cu cremalieră de 1,25, iar la cele cu un diametru începând de la 203 mm este utilizat un focuser Crayford de 2.
Baza Dobson este realizată din  rulmenţi de teflon cu acţionare fină  astfel încât să fie posibilă o mişcare liberă şi fără efort a telescopului. Tubul îşi menţine poziţia deoarece este echilibrat perfect. Componentele telescopului sunt uşor manevrabile, astfel telescopul  are o portabilitate bună  şi poate fi montat fără efort şi fără cunoştinţe sau unelte speciale. Cu toate acestea construcţia per ansamblu se caracterizează prin  rezistenţă la vânt şi stabilitate.   Designul cu tub truss  permite transportul uşor al acestui telescop de dimensiuni mari într-un autoturism obişnuit: cu puţin efort şi fără instrumente speciale se poate comprima la dimensiuni minime.


Denumiri similare la Telescop Orion Dobson N 356/1650 SkyQuest XX14g TrussTube DOB GoTo: Dobson N 356 1650 SkyQuest XX 14 g TrussTube DOB GoTo, DobsonN3561650SkyQuestXX14gTrussTubeDOBGoTo
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.