Orion N 203/1000 Atlas EQ-6 GoTo

Descrierea produsului
Optica N  203/1000:

Un Newton clasic  pentru toate aplicaţiile în astronomie. Acest instrument aduce o performanţă bună în toate aplicaţiile din astronomie.  
Telescopul profesional Newton oferă o panoramă de neuitat asupra Universului.   Roiul stelar dublu h+x din Perseus  vă dezvăluie sute de stele în câmpul vizual.   Pleiadele înfăţişe ază nebuloasa în care sunt învăluite stelele tinere. De asemenea este vizibilă nebuloasa Laguna din Săgetător  cu nenumăratele sale structuri şi  diviziunea din Nebuloasa Trifid . Cu filtrele pentru nebuloase opţionale, care se pot utiliza fără nicio problemă la un diametru de 200 mm, contrastul imaginii este îmbunătăţit.
Datorită oglinzii secundare de dimensiuni reduse şi al  bariletului îngust al oglinzii secundare  Luna şi planetele sunt înfăţişate cu multe detalii. Astfel nu este vizibilă doar diviziunea Cassini a inelelor lui Saturn ci, în condiţii atmosferice perfecte, şi detalii ale suprafeţei planetei Saturn.   Structurile din Marea Pată Roşie a lui Jupiter  sunt de asemenea vizibile, precum şi multe detalii pe suprafaţa lui Marte. Filtrele color pot fi utilizate şi la planete şi Lună pentru a mări contrastul imaginii. Planetele şi Luna sunt obiecte foarte frumoase pentru fotografiat, avem adaptorul potrivit în ofertă. Datorită diametrului mare timpul de expunere este mic iar astfel rezoluţia este mărită. Atunci când folosiţi un aparat foto normal SLR, vă recomandăm o lunetă de ghidaj (opţional). Montura Orion Atlas EQ-G GoTo:
Atlas EQ-G este cea mai mare montură Orion, care oferă o performanţă enormă. Chiar şi tuburile optice cu o greutate de până la 18 kg pot fi purtate stabil şi fără vibraţii. Astfel montura Atlas poate purta chiar şi telescoape Newton cu un diametru al oglinzii de 25 cm.  

O specialitate: astrofotografia
Montura Atlas EQ-G are, pe lângă capacitatea ridicată de încărcare şi o mişcare precisă. Cei 12 Rulmenţi cu bilă şi rulmenţi conici integraţi fac posibilă o astrofotografiere precisă şi reuşită. Pe de altă parte angrenajul melcat fin din oţel inoxidabil şi roţile melcate din bronz asigură în plus o mişcare fină cu o eroare redusă a angrenajului melcat.
Motoarele în trepte performante în axul ascensiei drepte şi 
în axul de declinaţie urmăresc obiectele fără zgomot chiar şi la o viteză GoTo mai mare. Vecinii dumneavoastră vor dormi liniştiţi noaptea.

Cu căutătorul polar iluminat veţi alinia montura în câteva minute. Şi apoi totul este deja pregătit pentru fotografiile sau observaţiile dumneavoastră.

Asistenţă electronică pentru fotografiile dumneavoastră
Backlash, Periodic Error Correction (Corecţia Periodică a Erorii) şi o conexiune ST-4 Autoguiding: puteţi hotărî dacă veţi face o ghidare manuală sau veţi face astrofotografia complet automat.  

Universul în mâinile dumneavoastră: Unitatea de control Go To
Display-ul cu două linii iluminează pe întuneric într-o culoare roşie slabă. Unitatea de control vă garantează, cu un catalog de 42.900 de obiecte, multe lucruri interesante de descoperit. După aliniere puteţi începe imediat. Alegeţi o planetă din sistemul solar şi priviţi către obiectul Messier cunoscut sau chiar către un obiect NGC.

Observaţi planete, galaxii, roiuri stelare, nebuloase de emisie, nebuloase planetare sau propriile obiecte salvate.

După ce aţi ales un obiect telescopul se pune automat în mişcare şi în cele din urmă veţi descoperii obiectul în ocular.

Ghidarea şi montarea:
 • ghidare GoTo cu unitate de control deschisă (poate fi operată şi cu mănuşi)
 • display roşu cu linii (cu intensitate reglabilă a luminii) şi taste de culoarea roşie
 • aliniere pe 1, 2 sau 3 stele
 • peste 42.900 de obiecte selectabile
 • pot fi setate 25 de obiecte proprii şi este posibilă introducerea de coordonate
 • viteză de 3,4°/secundă
 • modul de urmărire: sideral, lunar, solar şi sideral cu PEC
 • recalibrarea obiectului posibilă
 • este posibilă actualizarea pe internet
 • este posibil controlul prin intermediul calculatorului (RS232)
 • autoghidare prin intermediul interfeţei
 • Periodic Error Correction (pentru astrofotografie)
 • căutător cu iluminare şi ajustabil cu ajutorul scalei sau a alinierii după constelaţie
 • funcţie GPS posibilă prin intermediul unui modul suplimentar
 • afişarea consumului şi a temperaturii
 • versiunea 3. XX
 • capacitate de încărcare de pănă la 18 kg (vizual puţin mai mult)

Denumiri similare la Telescop Orion N 203/1000 Atlas EQ-6 GoTo: N 203 1000 Atlas EQ 6 GoTo, N2031000AtlasEQ6GoTo, N 203/1000 Atlas EQ 6 GoTo, N2031000AtlasEQ-6GoTo
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^