Seben N 150/1400 Big Boss EQ-3

 

Seben Telescop Seben N 150/1400 Big Boss EQ-3 (59850)

995,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
astromagazin.ro
Descrierea produsului
"Observaţie: aceasta este descrierea producătorului. Comentariul nostru la acest produs se găseşte mai jos!"

Prelucrarea perfectă până la cele mai mici detalii şi informaţiile detaliate fac din acest reflector Seben Big Boss de 1400mm-150 un model de vârf din seria Seben.  

Diametrul mare de 150mm şi distanţa focală enormă de 1400mm permit posibilitîţi inimaginabile utilizatorului ambiţios. În combinaţie cu  designul catadioptric  al telescopului Seben Big Boss şi al formei sale compacte, aveţi un  avantaj enorm în privinţa manevrabilităţii . Acest lucru va fi folositor în special la transportul şi instalarea telescopului Seben Big Boss precum şi la suprafaţa mică de bătaie a vântului în nopţile furtunoase.

Obiectele de observat aflate la mare distanţă, care sunt abia vizibile cu telescoapele obişnuite, aproape că pot fi atinse cu Seben Big Boss. Observaţiile sunt posibile până la o magnitudine stelară de 13.8 M  (aproximativ 5.650. 000 de stele vizibile!) 

Astrofotografie, ghidare motorizată, utilizarea de filtre şi multe altele sunt posibile fără probleme cu  focuserul de 1,25"  (31.7 mm).

Reţineţi că produsele de astronomie Seben sunt întotdeauna livrate cu o gamă foarte largă de accesorii! Aceasta reprezintă în mod normal un factor de cost important. În acest caz sunt livrate  accesorii variate fără costuri suplimentare!

Bineînţeles pot fi efectuate observaţii terestre de neuitat Cu Seben Big Boss la utilizarea lentilei inversoare. Animale, păsări, şi peisaje pot fi observate chiar şi la distanţe mari cu o precizie incredibilă.

Trăsături speciale:
- magnitudine stelară: vizibilitate până la 13,8 M (aprox. 5.650. 000 stele)
- putere de separaţie în secunde de arc: 0,92
- raport focal: 1:9
- putere de mărire: PL 6,5mm/215x, PL 20mm/56x
- montură EQ-3
- extensibil prin focuser 1,25" (31,7mm): fotografie, motor, filtru etc.
În afară de asta primiţi următoarele accesorii fără niciun cost suplimentar:
1x lentilă inversoare 1.5x
1x filtru lunar 1.25"  (31,7mm)
- 1x lunetă căutătoare 6x30
- 1x  trepied din aluminiu stabil  cu reglare în înălţime Comentariul expertilor nostrii:   Comparaţi: un telescop similar cu un raport preţ/performanţă foarte interesant este acesta  Omegon N 150/750 EQ-3 . Profitaţi în plus de un set de accesorii variat pentru iniţierea în astronomie.   Telescoapele Seben sunt orientate complet către un preţ accesibil, ceea ce după părerea noastră are un efect semnificativ şi asupra calităţii. Un plus este reprezentat totuşi de accesoriile foarte variate, deşi sunt dintre cele mai simple care pot fi produse.  
De aceea recomandăm începătorilor să se gândească bine dacă nu vor să mai investească niciun ban pentru un echipament de care se vor bucura mult timp.
Telescopul  Big Boss  de la Seben are o distanţă focală mare de 1400mm, dar o lungime constructivă scurtă. Acest lucru este obţinut printr-o  lentilă corectoare integrată  care  măre şte artificial  distanţa focală. Datorită acestui design  imaginea sistemului are de suferit  şi nu are o calitate la fel de bună ca la telescoapele Newton clasice, ca de exemplu cele de la Bresser sau Skywatcher. În special la puteri de mărire ridicate şi la observaţiile planetare diferenţa este evidentă. De aceea raportul între preţ şi performanţă la telescoapele Newton clasice este mult mai bun decât la acest instrument.  

(Marcus Schenk)


Denumiri similare la Telescop Seben N 150/1400 Big Boss EQ-3: N 150 1400 Big Boss EQ 3, N1501400BigBossEQ3, N 150/1400 Big Boss EQ 3, N1501400BigBossEQ-3


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.