Teleskop-Service Refractor 70/700 AZ-2

Descrierea produsului
Telescopul Refractor 70/700 – un excelent telescop pentru începători cu un număr mare de accesorii ... vârsta recomandată 8+ … un minunat telescop pentru începători la un preţ uimitor de mic. Dacă sunteţi interesat de cerul nopţii şi vreţi să acumulaţi experienţă în observarea prin telescop acest telescop este potrivit pentru dumneavoastră. Oferă imagini frumoase ale Lunii şi planetelor – cele mai interesante obiecte pentru începătorii în astronomie. Cu acest telescop puteţi observa: Luna Cratere, creste muntoase, lanţuri muntoase, văi, câmpii vulcanice. Urmăriţi  răsăritul soarelui în cratere în timp ce tot mai multe detalii devin vizibile. Planetele Observaţi fazele planetei Venus sau inelele planetei Saturn. Pe planeta Jupiter puteţi vedea multe detalii inclusiv benzile atmosferice şi sateliţii Galileeni. Soarele Cu folia filtru solar Baader puteţi să vă construiţi uşor un filtru solar care vă permite vizualizarea în condiţii de siguranţă a Soarelui. Acest filtru îl găsiţi la noi pe site la secţiunea filtre solare. Stelele şi obiectele Deep Sky Sute de obiecte aflate la distanţă sunt la îndemâna acestui telescop. Priviţi  stelele multiple cu  vecinii lor de diferite culori. Bucuraţi-vă de frumuseţea roiurilor stelare în câmpul vizual al telescopului. Roiurile globulare, sunt printre obiectele cel mai uşor de găsit, aflate în afara galaxiei noastre pe care le puteţi vedea cu acest telescop. Găsirea obiectelor cu ajutorul telescopului refractor TS 70/700: Telescopul refractor 70-700 vine echipat cu o montură azimutală şi cu un trepied din aluminiu reglabil în înălţime. Asamblarea este uşoară, poate fi efectuată în câteva minute. Odată asamblat durează câteva secunde setarea telescopului pentru observare. Telescopul poate fi îndreptat către orice punct de pe pământ la fel de bine ca pe cer prin mişcări sus-jos şi stânga-dreapta. Telescopul are de asemenea un control manual fin pentru mişcarea în altitudine. Veţi vedea: Este foarte uşor! Găsirea obiectelor pe care doriţi să le vedeţi poate fi realizată cu ajutorul unei hărţi a cerului său a unei planisfere. Obiectul dorit a fi vizualizat este prima dată centrat în căutător apoi se poate vizualiza în telescop. Specificaţii:
 • Sistem optic: telescop refractor cu diametru de 70mm şi distanţă focală de 700mm
 • Putere de separaţie: 1.64
 • Magnitudine limită: 11 mag
 • Focuser: 1.25
 • Montură azimutală cu control manual fin în altitudine
 • Trepied din aluminiu ajustabil în înălţime (max. 120cm)

Focuser solid 1.25 Un detaliu de multe ori trecut cu vederea are o importanţă deosebită. Rolul focuserului este de a ţine ocularul în loc şi de mutarea acestuia în focar pentru o imagine clară. Ocularul defineşte puterea de mărire obţinută. Telescopul Refractor TS 70/700 este dotat cu un focuser standard de 1.25. Astel puteţi alege din sute de accesorii opţionale disponibile pe 1.25 Pentru a utiliza la maxim performaţa optică a telescopului aveţi nevoie de accesoriile potrivite. Telescopul refractor TS 70/700 include o gamă largă de accesorii utile:
 • ocular 1.25 - 20mm distanţă focală, putere de mărire 35x (căutare, câmp larg)
 • ocular 1.25 - 12.5mm distanţă focală, putere de mărire 56x (putere de mărire intermediară)
 • ocular 1.25 - 4mm distanţă focală, putere de mărire 175x (putere de mărire maximă)
 • Barlow 3x pentru triplarea puterii de mărire
 • lentilă inversoare 1.5x pentru o imagine orientată corect la observaţii terestre
 • căutător 5x24


Denumiri similare la Telescop Teleskop-Service Refractor 70/700 AZ-2: Refractor 70 700 AZ 2, Refractor70700AZ2, Refractor 70/700 AZ 2, Refractor70700AZ-2
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^